Dirk Kuyt en nieuwe liefde zetten grote stap

Door: Charlotte Wijnen
16-04-2022

Dirk Kuyt en zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans zijn klaar voor de volgende stap. De voormalig profvoetballer kocht vorig jaar voor ruim anderhalf miljoen euro een vrijstaande villa in Noordwijk, en sinds kort is Kate bij hem ingetrokken.

Na zijn scheiding van Gertrude van Vuuren, met wie Dirk Kuyt zeventien jaar getrouwd was en vier kinderen mee kreeg, betrok hij tijdelijk een huurwoning. Vorig jaar kocht hij voor zichzelf voor ruim anderhalf miljoen euro een enorme vrijstaande villa in Noordwijk.

Huurappartement opgezegd

En nu is zijn nieuwe liefde Kate bij hem ingetrokken. ,,Dirk en Kate wonen sinds kort samen. Kate heeft haar huurappartement in Amsterdam enkele weken geleden opgezegd”, vertelt een bron aan weekblad Story.

Kate reden scheiding?

Dirk en Kate leerden elkaar kennen op een liefdadigheidsevenement waar zij werkte als projectleider. De voetballer was toen nog getrouwd met Gertrude, die ook op het evenement aanwezig was. Nietsvermoedend hebben de twee dames elkaar toen nog de hand geschud.

Er deden destijds geruchten de ronde dat de liefdesverhouding van Kate en Dirk toen al begon. Kate zou zelfs één van de redenen zijn geweest voor de scheiding van het stel. Maar volgens Dirk klopt hier niets van en is er nooit sprake geweest van een affaire met Kate.

Bekijk hier foto’s van de villa

Meer DenD