Dirk naar land van Bartje

Dirk in Drenthe
Door: Jos La Grande
26-08-2020

Dirk van den Broek opent supermarkten in de provincie Drenthe. De supermarktketen opent eind november een nieuwe Dirk in Assen. Daarna volgt een vestiging van Dirk in Emmen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Met de aanstaande uitbreiding naar het land van Bartje telt Dirk straks 125 vestigingen.

Marcel Huizing zegt: ,,Dirk heeft een landelijke naamsbekendheid, wat uniek is voor een keten die niet landelijk aanwezig is. De afgelopen jaren heb ik gezegd dat Dirk door middel van een gezonde groei als een olievlek wil uitbreiden over Nederland. Ik ben trots dat we nu bekend kunnen maken dat we een Dirk in Assen en in Emmen gaan openen.”

Dirk past goed in Drenthe

Volgens het blad Distrifood heeft Dirk voorafgaand aan dit besluit ‘een grondige omgevingsanalyse toegepast’. Uit deze analyse blijkt volgens Dirk dat de formule zich met de sterke prijsfocus onderscheidt van de diverse concurrenten en dat de winkelformule zeer goed aansluit bij het lokale profiel in Assen en Emmen.

Huizing in Distrifood: ,,Wij kunnen met onze formule overal succesvol zijn, dat bewijzen onze openingen tot nu toe stuk voor stuk. Door de opening van de winkels in Assen en Emmen zetten we een stap naar het noorden, waar wij volop kansen zien om te groeien. Dit sluit naadloos aan bij onze ambitie.”

Dirk van den Broek

Meer DenD