Dirk Nieuw Vennep sleept titel ‘Beste supermarkt van Nederland’ in de wacht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

– Persbericht – 

Velsen-Noord, 28 mei 2019

DIRK NIEUW VENNEP SLEEPT TITEL ‘BESTE SUPERMARKT VAN NEDERLAND’ IN DE WACHT

Het team van Dirk Nieuw Vennep mag zich een jaar lang de beste Dirk van Nederland noemen.Tijdens een spetterend eindfeest in Studio A12 in Bunnik maakte Marcel Huizing, Directeur Dirk afgelopen zaterdag de winnaar bekend.

Winnaar

John Belt, supermarktmanager van Dirk Nieuw Vennep,: “Dit is echt een teamprestatie. Maandenlang hebben we er samen keihard voor gewerkt. We zijn supertrots dat we daardoor de beker in ontvangst mogen nemen. We beloven onze klanten dat we elke dag deze titel waar blijven maken.”

Naast de prijs voor beste winkel, werden er ook prijzen uitgereikt aan filialen die winnaar zijn geworden in de categorie beste afdeling. De beste AGF afdeling vind je bij Dirk Amsterdam Sloterkade en Dirk Zoetermeer heeft de beste brood en bake-off afdeling. De prijs voor klantvriendelijkste kassa-afdeling ging naar Dirk Leidschenveen en Dirk Amsterdam 2e Hugo de Grootstraat mag zich de meest commerciële Dirk van Nederland noemen.

Formuledirecteur Marcel Huizing licht toe: “We willen niet alleen de goedkoopste supermarkt zijn, maar ook de beste. Op alle facetten willen we optimaal scoren. Door de winkelwedstrijd staat iedereen op scherp en haalt men het beste uit zichzelf. Ik ben echt trots op alle medewerkers die zich hebben ingezet om hun winkel steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Maar er kan er natuurlijk maar eentje winnen. Maar verliezers kennen we zeker niet. Onze klanten profiteren elke dag van een winkel die door de medewerkers in topvorm wordt neergezet.

Afvalrace

De winkel- en afdelingswedstrijd van Dirk ging afgelopen najaar van start. Tijdens de poulefase deden nog alle winkels mee. Na de kwart- en halve finale waarbij een knock-outprincipe van toepassing was, behaalden zes winkels de finale. Behalve Dirk Nieuw Vennep, waren dit de winkels Enschede Rijnstraat, Katwijk Visserijkade, Ter Aar Essenlaan, Krimpen a/d IJssel Raadhuisplein en Rotterdam Beijerlandse Passage

Tags

DIRK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie