Dirk op nieuwe plek in winkelcentrum Winkelhof

Door: DitjesenDatjes
16-06-2020

Slechts een aantal meters van de oude locatie opende Dirk vanochtend zijn nieuwe winkel in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. Met 1,5 keer zoveel vloeroppervlakte is de supermarkt ruim opgezet en vind je hier nu een nieuw toegevoegde borrelshop (slijterij afdeling) en scan & go. Een echte eyecatcher zijn de nieuwe stellingen. Die van de tapas bijvoorbeeld bevat kaas, noten, olijven, tapas en aanverwante producten, allemaal overzichtelijk bij elkaar.

Supermarktmanager Bas van Wetering kijkt trots rond: “Wat is het mooi geworden! En wat was het bijzonder om dit mee te maken! In mijn 34 jaar bij Dirk heb ik veel verbouwingen en openingen meegemaakt, maar geen één als deze. Op gepaste afstand van elkaar werd er geklust, verbouwd, schoongemaakt en uiteindelijk de hele winkel gevuld met producten. Ondanks corona hebben we dit voor elkaar weten te krijgen. Wat een top prestatie hebben we geleverd! Ik nodig u van harte uit om zelf een kijkje te komen nemen.”

De medewerkers van Dirk Leiderdorp staan 7 dagen per week voor u klaar. Parkeren kan gratis in de parkeergarage onder het winkelcentrum.

Meer DenD