Dirk opnieuw uitgeroepen tot de beste supermarkt van Nederland

Dirk beste supermarkt van 2023.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Supermarktketen Dirk van den Broek is opnieuw gekozen tot de ‘Beste supermarkt van Nederland’. Voor het vijfde jaar op rij wint Dirk de felbegeerde consumentenprijs tijdens de ABN AMRO Retailer of the Year verkiezingen in de categorie ‘Supermarkten’.

In de afgelopen periode brachten ruim 160.000 consumenten hun stem uit op de meer dan 500 retailers in Nederland.   

Gezellige winkels

Melissa van Bodegraven, marketingmanager van Dirk, nam de prijs in ontvangst. ,,Dit is een fantastische bekroning op het harde werk van alle 12.500 Dirk-collega’s die zich dag in, dag uit inzetten voor onze klanten”, aldus Van Bodegraven.


Tussen 11 mei en 27 juli konden consumenten stemmen op hun favoriete retailer. Hierbij beoordeelden zij winkelformules op zes aspecten: prijs, assortiment, klantvriendelijkheid, deskundigheid, koopgemak en uitstraling.

‘Goedkoopste, maar allerbeste’

Ook Dirk-directeur Marcel Huizing reageerde verheugd op de uitslag van de verkiezing. ,,We zijn voor de vijfde keer uitgeroepen tot de beste supermarkt van Nederland. Deze bevestiging voor het vijfde jaar op rij, is een fantastische bekroning op het harde werk van alle 12.500 Dirk-collega’s. Ik kan niet anders dan een diepe buiging te maken voor het werk dat zij dag in, dag uit verzetten voor onze klanten. Daarmee zijn we in staat om al vijf jaar niet alleen de goedkoopste, maar ook de allerbeste supermarkt van Nederland te zijn. Dank!”

Melissa Bodegraven nam de prijs namens Dirk in ontvangst.

Tags

ABN AMROBESTE SUPERMARKTDIRK VAN DEN BROEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck