Dirk Oudenbosch weer open

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Persbericht

Velsen-Noord, 10 december 2019

Na 10 dagen dicht te zijn geweest, werden de deuren van Dirk Oudenbosch vanmorgen weer geopend. Die tijd was zeker nodig, want de winkel heeft een totaal nieuwe uitstraling gekregen.

Nieuwe look

Deze Dirk staat volledig in het teken van 3 pijlers: voordelig, vers en volledig. Op de versafdelingen wordt in beeld gebracht welke route de producten afleggen voor ze bij de klant op het bord belanden. Ook de nieuwe stellingen springen in het oog. Die van tapas bijvoorbeeld biedt de keuze uit kaas, noten, olijven, tapas en aanverwante artikelen allemaal bij elkaar.

Feestje

Er wordt flink uitgepakt voor de opening, zo stond er voor de eerste 250 klanten een bosje bloemen klaar. De rest van de week ontvangen de eerste klanten ook een presentje. Ook wordt er op de openingsdag Kraak de Kluis gespeeld. Hierbij ontvangen klanten bij hun aankoop een flyer met een unieke code. Als de kluis met deze code open gaat, winnen zij een gevulde Dirk-tas of een Dirk cadeaukaart.

Elke dag open

Boodschappen doen kan 7 dagen in de week. Maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, op donderdag en vrijdag nog een uurtje langer tot 21:00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis. 

Tags

DIRKSUPERMARKT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck