DIRK STIJGT NAAR TOP 5 FAVORIETE WERKGEVERS BIJBANERS

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

                                        – Persbericht – 

Intelligence Groep onderzocht welke werkgevers het meest favoriet zijn onder bijbaners in Nederland. Dirk van den Broek stijgt 4 plekken in de ranking en schiet zo de top 5 in. Directeur Marcel Huizing is trots op het resultaat.

Marcel Huizing licht toe: ‘Ondanks dat de supermarktbranche één van de grootste werkgevers in Nederland is, heeft het werken in de supermarkt niet altijd de voorkeur. Toch staat de top 5 met favoriete werkgevers gevuld met 3 supermarktketens.  Ik zie deze uitslag dus niet alleen als positief voor Dirk, maar vooral ook voor de branche. Het is een signaal dat het werken in de supermarkt in populariteit toeneemt. Zelf zie ik dit ook terug in het aantal aanmeldingen voor onze opleidingsprogramma’s en dit stemt mij positief. Je krijgt bij Dirk volop kansen en ruimte om te groeien op alle niveaus: van bijbaan tot professional. Fijn dat steeds meer mensen dit beseffen en waarderen!”

Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek

De cijfers zijn gebaseerd op het Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek (AGO) dat Intelligence Group al sinds 2003 elk kwartaal uitvoert. Elk kwartaal wordt een representatieve steekproef uit de beroepsbevolking gevraagd naar allerlei aspecten rondom werk en arbeidsmarkt.

Tags

DIRKSUPERMARKT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie