Disney vindt hoofdrolspeelster voor liveactionfilm Moana

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Disney heeft in de Australische Catherine Laga’aia de hoofdrolspeelster gevonden voor de liveactionversie van de animatiefilm Moana. De 17-jarige actrice zal in de film te zien zijn tegenover Hollywoodster Dwayne – The Rock – Johnson. Hij zal te zien zijn als vader Maui, van wie hij in de animatiefilm al de stem insprak.

“Ik heb er veel zin in om dit personage te omarmen, omdat Moana een van mijn favorieten is”, zei Laga’aia in een verklaring. De actrice heeft persoonlijke banden met de eilandengroep Polynesië, waar de film zich afspeelt, want haar grootouders komen van Samoa. “Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle eilanden in de Stille Oceaan in het zonnetje te zetten, en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De animatiefilm Moana (2016) gaat over de dochter van de leider van een kustdorpje, die wordt uitgekozen om een mystieke relikwie te herenigen met een godin. De film vertelt een origineel verhaal, dat is gebaseerd op Polynesische mythen. De liveactionfilm zal in de zomer van 2026 in productie gaan.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck