DIT betaalde Nicolette Kluijver voor resort op Bonaire

Nicolette Kluijver
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Nicolette Kluijver is het Nederlandse weer overduidelijk zat en maakte een bijzondere stap. De presentatrice tikte en resort op Bonaire op de kop en betaalde daar déze prijs voor…

In het Kadaster staat Bonaire aangegeven als de officiële woonplaats van Nicolette. Samen met haar man Joost Staudt, waarover ze eerder bekendmaakte mee in scheiding te liggen, kocht zij een resort op Bonaire.

Paradijs

Het resort is een waar paradijs dat beschikt over zes kamers voor gasten. Ook heeft het een zwembad, ligt het op een paar minuten van het strand én beschikt het over een prachtig uitzicht.

Of Nicolette vanaf nu in Bonaire zal gaan wonen is niet bekend, wel is de prijs van het resort naar buiten gekomen. Op internet is te zien dat het resort dat eerst te koop stond, nu verkocht is voor een behoorlijke prijs.

Als de informatie op de website klopt hebben Nicolette en haar man een bedrag van 732.000 euro neergetikt voor het tropische resort.

Bekijk hier foto’s van het resort

‘Uit elkaar’

Eerder liet het stel weten uit elkaar te zijn. Van een scheiding is het echter nog niet gekomen. In augustus liet Nicolette weten dat de koek op was, maar dat de band tussen haar en haar ex nog goed was. ,,We zijn zelfs nog als gezin op vakantie geweest. De kinderen blijven ook gewoon in de boerderij wonen. Joost en ik wisselen elkaar af en wonen dan tijdelijk op een andere locatie in de buurt”, aldus Nicolette in een interview met VROUW.

Tags

BONAIREGEKOCHTNICOLETTE KLUIJVERRESORT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie