Dit betalen de Meilandjes Nadège

Meilandjes
Door: Tanja Brouwer
29-06-2020

Nadège Coffinet, de huishoudster van de familie Meiland, is woest op haar werkgevers. De vrouw heeft het gevoel dat ze zomaar opzij is gezet nu de Meilandjes bekend hebben gemaakt dat ze niet meer hoeft te komen werken. Ondanks dit conflict heeft Nadège wel met veel plezier gewerkt bij de Meilandjes en kreeg ze een prima salaris!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Salaris en inzameling

Voor dertig uur per weeg kreeg Nadège 1710 euro bruto. Dat maakte ze zelf bekend in hetzelfde filmpje waarin ze vertelt dat ze boos is op het gezin. De salarissen in Frankrijk liggen lager dan in Nederland, en de vrouw verdiende dan ook helemaal niet zo slecht. Daarbovenop komt natuurlijk nog eens het geld dat ze heeft gekregen via een actie van een Nederlandse fan. Nadège heeft 2800 euro ontvangen door die actie en daarnaast liet Martien onlangs weten een nieuwe vloer te hebben aangeschaft voor de woning van de schoonmaakster.

Moeilijke communicatie

De goede band tussen werkgever en werkgever kwam vorige week abrupt tot een einde. Martien had tegen de vrouw gezegd dat ze niet meer hoeft te komen omdat er geen gasten meer zijn en er dus geen werk meer voor haar is. Hoewel ze dus per direct niet meer hoeft te komen, zal ze nog wel betaald worden tot en met augustus. Een mooie afspraak, maar bij Nadège is het totaal verkeerd gevallen. Volgens Erica komt dat door de slechte communicatie tussen de schoonmaakster en haar man. ,,Het blijft natuurlijk lastig met die taal.”

Meer DenD