Dít betreurt ex-minnares Marco Borsato!

Dit betreurt ex-minnares Marco!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Hij was de ster, de muzikale gigant, de ideale schoonzoon. Menige vrouw wilde best een beschuitje met hem eten. Maar wie wil er nog met Marco Borsato gezien worden? Ex-minnares Iris Hond in elk geval liever niet…  Zij focust zich nu op zichzelf!

Iris Hond deed als BN’er mee aan televisieprogramma ‘Iris en de twaalf dates’ (waarin ze op zoek ging naar een man). Maar daarvoor haalde ze de voorpagina’s van de entertainment-media als ex-minnares van Marco Borsato. Inmiddels er is een beeld ontstaan waar de pianiste zich niet happy bij voelt. ,,Ik wil gezien worden als muzikant. (…) Er is een beeld van mij gevormd dat niet verder af kan staan van wie ik ben. Ik zou het fijn vinden als er een realistischer beeld was”, zo vertelde ze onlangs aan het Parool.

Amoureuze avontuur
Is dat ijdele hoop? De kortstondige romance met Marco Borsato blijft aan haar kleven. Borsato, destijds getrouwd met Leontine, zat in een diep dal door het faillissement van zijn productiemaatschappij, The Entertainment Group. Het leidde tot spanningen en bij mooie Iris kon hij even zijn zinnen verzetten. Na aanhoudende geruchten bevestigde Marco later zijn amoureuze avontuur. ,,Er is sprake geweest van een vriendschap die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was van zeer korte duur.”

Het ergste
Mocht de zanger hebben gedacht dat hij met zijn overspel-bekentenis het ergste achter de rug had, dan kwam hij bedrogen uit. Het ‘verboden liefdesspel’ met Iris verbleekte bij de vermeende schandalen waar hij later mee in verband werd gebracht. Na Iris leek echtgenote Leontine zelfs bereid om Marco terug te nemen, maar inmiddels is alles anders. In afwachting van het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar grensoverschrijdend gedrag door de zanger, leeft Borsato al maandeling als een kluizenaar.

Negatieve energie

Met Leontine wordt hij niet meer gezien en een hereniging met ex-minnares Iris is al helemaal niet aan de orde. Die laatste is namelijk helemaal klaar met het verleden. Eerder vertelde ze al: ,,Ik heb daar last van gehad. Mensen die een oordeel hebben, nare berichten, negatieve energie… Dat het blijft kleven aan mijn naam is vervelend.” Nu laat ze aan het Parool weten: ,,Wat ik heb ervaren is dat er veel wordt gezegd en ingevuld en geschreven waar helemaal niets van waar is. Het is alsof je naar een gekke film aan het kijken bent. Daarom ben ik me het afgelopen jaar nog meer gaan concentreren op wie ík ben.”

Kennelijk wil Iris echt een totaal nieuwe start maken. Haar appartement in Hilversum staat inmiddels te koop. Nieuwsgierig? klik HIER!

Tags

IRIS HONDLEONTINEMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck