DIT deden Máxima en Amalia in Madrid

Dit deden moeder en dochter in Madrid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima en prinses Amalia werden voor hun reis naar de Cariben in Madrid gespot. Ze hebben er een fantastisch moeder dochter uitje van gemaakt en dít hebben ze allemaal gedaan…

Door bedreigingen vanuit de georganiseerde misdaad moest Amalia afgelopen jaar haar studentenhuis in Amsterdam verlaten en zat ze ‘vast’ in Paleis Huis ten Bosch. Maar gelukkig weerhoudt het de prinses niet om leuke dingen te doen, want onlangs vloog ze samen met haar moeder Máxima naar de Spaanse hoofdstad Madrid.

Shoppen

Wat hebben moeder en dochter zoal gedaan tijdens het tripje? Uiteraard hebben Máxima en Amalia geshopt; ze gingen winkel in en winkel uit om de nieuwste modetrends te bemachtigen. En na al dat shoppen moest er natuurlijk gegeten worden. Máxima en Amalia werden gespot bij het chique restaurant ‘El Paraguas’, meldt het Spaanse ‘Hola!’.

Dineren

Ondanks alle beveiligers die mee waren vanwege de bedreigingen aan het adres van Amalia, genoten moeder en dochter van een fantastisch diner. Ze hebben meerdere gerechtjes geproefd; zo zouden ze onder andere garnalen, artisjokken, geglaceerde groenten en kokkels hebben gegeten. Het etentje zal ongetwijfeld niet goedkoop zijn geweest, want per gerechtje betaal je rond de 40 euro. Met uitzondering van kaviaar: op de menukaart is te zien dat 100 gram bijna 500 euro kost. Kaviaar hebben Máxima en Amalia niet gegeten, maar ze dronken wel een lekker glaasje champagne.

Cariben

Op dit moment is Amalia met haar ouders mee naar het Caribisch deel van het koninkrijk. Het is de eerste officiële reis van Amalia als prinses van Oranje. Het bezoek begon op Bonaire en op dit moment zijn ze op Aruba. Morgen bezoeken ze Curaçao en daarna volgen Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba nog.

Tags

AMALIAMAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck