DIT doet Chantal Janzen als ze zenuwachtig is voor tv-opname

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ook BN’ers zijn vaak nog zenuwachtig voor tv-opnames, zo blijkt uit een bericht dat Chantal Janzen deelt. Elke BN’er heeft een ander trucje waardoor de zenuwen afnemen. En dit doet Chantal wanneer ze zenuwachtig is…

Zenuwachtig voor opnames

Net als veel andere BN’ers heeft Chantal Janzen voor een tv-opname last van de zenuwen. In haar Instagram Stories onthult ze wat ze doet als ze zenuwachtig is.

,,Ik voor opname: ‘Ik moet nog effe kakken, maar dat kan snel hoor.’ De opnameleider: ‘Ja, dat weet ik.”’, schrijft Chantal, die zich er niet voor schaamt net als iedereen naar de wc te moeten. ,,Als je opnameleider je kak-duur al weet, weet je dat je al lang samenwerkt.”

Schaamteloos

Dat Chantal zich niet snel schaamt, was al wel bekend. Onlangs deelde ze een foto op Instagram in haar badjas. ,,Over het thema ‘schaamteloos’ vertel ik dit: ‘De maandagochtend na het Songfestival was ik thuis mn kado’s aan het uitpakken toen de bel ging. Ik maakte open en de jongen van de DHL keek me naar mijn mening te lang aan”, schreef ze onder de foto. ,,Tja, om 8:55u makeuploos in badjas met sportsokken is nogal een verschil met de glamour Eurovision-looks van afgelopen weekend. Maar om nou te staren.”

Tags

CHANTAL JANZENZENUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie