Dit enorme huis kopen Martien en gezin…..in de achterhoek!

Villa familie Meiland
Door: DitjesenDatjes
05-02-2020

Martien Meiland, zijn vrouw Erica, dochter Maxime en kleindochter Clair verhuizen terug naar Nederland. Ze komen oorspronkelijk uit Noordwijk, maar lijken daar niet naar terug te keren. Volgens weekblad Story hebben ze namelijk een enorm huis gekocht in de Achterhoek!

Manege en gastenverblijf

In de plaats Hengelo stond een prachtig pand te koop. Het is een luxe woonboerderij met een tweede woonverblijf, een vrijstaande dubbele garage, luxe gastenverblijf, een veranda en nog een verblijf waar een aantal paarden gehouden kunnen worden. Dat laatste zal vooral Maxime leuk vinden, want zij is een enorme paardenfan.
De woning heeft een oppervlakte van 335 vierkante meter en het perceel is meer dan tienduizend vierkante meter groot. In de woning zijn drie slaapkamers, drie badkamers en een apart toilet.

De kans bestaat dat Maxime ook nu bij haar ouders blijft wonen samen met haar dochter Claire. In het tweede woonverblijf, wat het voormalige pothuis is, zit namelijk een keuken en zelfs twee badkamers en een sauna! Uiteraard kunnen Martien en Erica er ook voor kiezen om hun bed & breakfast-avontuur voort te zetten en het bijgebouw gebruiken voor de gasten.

Verkoopdatum

De woning stond te koop voor 975.000, maar volgens weekblad Story kochten de Meilandjes het voor negen ton.
Opvallend is de verkoopdatum van dit pand: 10 november 2019. Dat betekent dat de Meilandjes bijna drie maanden nadat ze het huis kochten het pas bekend hebben gemaakt.

Meer DenD