DIT gaat Alexia doen in de zomervakantie: ‘Party, vakantie, shooting’

Alexia klaar voor de zomervakantie!
Door: Charlotte Wijnen
16-06-2022

Het eerste schooljaar in Wales zit erop voor Alexia en dat betekent dat de zomervakantie eraan komt. De prinses is op dit moment druk met plannen maken voor de komende weken en DIT is wat ze allemaal gaat doen…

Het UWC Atlantic College heeft vanaf 17 juni zomervakantie. Na een jaar hard gewerkt te hebben op school, is Alexia dan ook van plan om veel dingen te gaan ondernemen.

Feestvieren

Alexia wordt op 26 juni 17 jaar. Ze heeft een grote vriendenkring dus het zou niet verwonderlijk zijn als er een feest georganiseerd wordt om die dag te vieren.

Ook is het onderhand wel bekend dat Alexia wel van een feestje houdt: ook tijdens haar tijd in Wales heeft ze zo nu en dan feestgevierd met haar studiegenoten. Maar deze keer vindt het feestje waarschijnlijk thuis in Nederland plaats, meldt Bunte.

Fotosessie en vakantie

Uiteraard staat de jaarlijkse zomerfotosessie van het koningshuis weer in juli op de planning. Het koninklijk gezin wordt dan gefotografeerd in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. En als kers op de taart pakt het koninklijk gezin na de fotosessie waarschijnlijk hun koffers in om te vertrekken naar Griekenland. Daar zal Alexia samen met haar ouders en twee zusjes gaan genieten van zon, zee en strand.

Meer DenD