DIT gaat er veranderen in volgend seizoen Kopen Zonder Kijken

Veranderingen bij Kopen zonder Kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het programma Kopen Zonder Kijken blijft een megahit. Toch ergeren veel kijkers zich eraan dat je alleen mee kan doen als je een ruim budget hebt. En wanneer je geen partner hebt, maak je sowieso geen enkele kans. Gelukkig is het programma momenteel druk bezig om juist die dingen te veranderen in het volgende seizoen.

Juist voor woningzoekenden die een krap budget hebben, is het in deze tijd bijna onmogelijk om nog een huis te kopen. De vraag die kijkers van Kopen Zonder Kijken voortdurend stellen, luidt dan ook: waar blijft de hulp voor de mensen die het écht hard nodig hebben?

Budget van 600.000 euro

De aflevering van afgelopen maandag maakte bij veel kijkers de tongen los. Jeroen en Carlijn hadden een budget van 600.000 euro, een budget waar veel koppels in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Maar ook de zoektocht naar hun droomhuis bleek niet makkelijk: het Kopen Zonder Kijken-team moest de huizenjacht zelfs bijna staken.

Deelnemers met krap budget

Toch zien kijkers liever dat koppels met een veel krapper budget geholpen worden. ,,Wanneer gaan jullie eindelijk eens mensen (ook singles) helpen met een krap budget en/of te weinig kamers voor hun gezin?”, vraagt een kijker zich af op Twitter. ,,Zij die echt hulp nodig hebben. Steeds maar weer koppels met een ruim budget (en ook genoeg ruimte).”

Martijn onthult details over nieuw seizoen

Martijn Krabbé begrijpt de kritiek en vindt dat de kijker een goede vraag stelt. ,,Het is leuk dat je dat zegt. We zijn bezig om uit te zoeken of we dat in serie 7 kunnen doen. Working on it!”, reageert Martijn.

Een kijker die geen partner heeft wil ook graag meedoen aan het programma. Is dat ooit mogelijk? ,,Working on it. Waarschijnlijk in het nieuwe seizoen”, aldus Martijn. ,,Het is al heel lang een wens van het team.”

Tags

KOPEN ZONDER KIJKENMARTIJN KRABBÉ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie