Dit goede nieuws heeft Paul de Leeuw…

Door: Kees van der Made
23-11-2021

Paul de Leeuw moest vandaag naar het ziekenhuis voor een onderzoek. De komiek kwam thuis met goed nieuws.

Paul de Leeuw deed tijdens een interview met Hanneke Groenteman een schokkende onthulling. De komiek vertelde tijdens een interview in 2017 dat hij een milde vorm van blaaskanker heeft gehad en daarvoor geopereerd was: ,,Ik ben ziek geweest en het is goed nu”, vertelde hij. Hij kwam er als volgt achter: ,,Op een zomeravond in juli plaste ik rode wijn, terwijl ik van witte wijn houd. Binnen 24 uur lag ik in de operatiekamer met een kwaadaardig gezwel in mijn blaas. Ik ben ontzettend goed opgevangen in Nederland. Ik heb ongelooflijk veel steun van vrienden, vooral mijn man en kinderen en de uroloog.” Tóch keerde de kanker nog terug, die poliepen werden ook weer snel verwijderd. Vandaag moest De Leeuw op bezoek bij de dokter voor een blaasonderzoek…

Helden van de zorg

Paul de Leeuw vertelt verheugd op zijn Instagramaccount: ‘mijn helden van de zorg: Annelies & Jorg ! vanmorgen blaasonderzoekgehad en nu vijf jaar schone blaas!’

Meer DenD