DIT heeft Adele aan haar gezicht verbouwd

Adele heeft nogal wat aan haar gezicht laten doen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Adele is sinds het begin van haar carrière flink veranderd. Niet alleen is ze enorm veel afgevallen, ook haar gezicht lijkt een transformatie te zijn ondergaan. Adele blijkt niet vies te zijn van een spuitje hier en daar…

De fans van Adele moesten zes jaar lang wachten op nieuwe nummers voordat eind vorig jaar haar album ’30’ uitkwam. In haar pauze is ze een enorme transformatie ondergaan: ze viel naar eigen zeggen vijftig kilo af. Maar ook in haar gezicht lijkt de zangeres enorm veranderd. Heeft ze plastische chirurgie ondergaan?

Fillers, liftoperatie en neuscorrectie?

,,In de afgelopen twee jaar is Adele visueel veel veranderd, vooral haar gezicht”, legt plastisch chirurg Thomas Scholz uit in het Duitse Bunte. Hoewel gewichtsverlies merkbaar is over het hele lichaam, acht de plastisch chirurg de kans klein dat Adele haar gezicht enkel is veranderd door het afvallen. ,,Het is goed mogelijk dat een fillerbehandeling is gebruikt om te helpen. Er zijn ook veranderingen rond haar ogen die niet alleen kunnen worden verklaard door gewichtsverlies. Hiervoor is meestal een liftoperatie of behandeling nodig.”

Ook haar neus en kin zien er anders uit. ,,Opvallend is het puntje van haar neus, dat meer definitie heeft en er wat smaller uitziet. Op sommige foto’s lijkt haar kuiltje op haar kin ook kleiner. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt met een Botox-behandeling in de kinspier”, legt de expert uit.

Geslaagd resultaat

Scholz noemt het dan ook een geslaagd resultaat. ,,Als we Adele niet zouden kennen en alleen zouden kijken hoe ze er nu uitziet, zou bijna niemand denken dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan. Het is omdat we weten hoeveel ze veranderd is ten opzichte van voorheen waardoor we weten dat gewichtsverlies niet de enige factor was. Ze kan tevreden zijn met het resultaat.”

Tags

ADELEBOTOXFILLERPLASTISCHE CHIRURGIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck