WIDM-kandidaat komt uit bekende acteursfamilie

Door: DitjesenDatjes
18-01-2019

Een deel van Nederland wist wie Jamie Trenité was toen hij twee weken geleden voor het eerst als kandidaat in Wie is de Mol? was te zien. Wat veel mensen níet van de presentator van Jules Umlimited weten, is dat hij uit een bekend nest komt. Zowel zijn oma als zijn moeder zijn BN’er.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Siske de Rat

Zijn oma heet Teddy Schaank (1921-1988). Zij speelde onder meer in de films De Peetmoeder, Een stille liefde en De schorpioen. Ze is twee keer getrouwd. Een keer met de acteur Leo de Hartogh, en de tweede keer met acteur Ko van Dijk. Uit het huwelijk met Leo kreeg Teddy een dochter: Linda van Dyck (70). Zij is onder andere bekend van haar rol als Tante Jans in de film Siske de Rat, en speelt tegenwoordig in de dramaserie Zwarte Tulp.

Acteerlessen

Hoewel Jamie zelf geen acteur is, lijkt hem dat wel met de paplepel zijn ingegoten. Toen Jamie wist dat hij mee mocht doen met Wie is de Mol?, nam hij zijn moeder in vertrouwen. Hoewel kandidaten tegen bijna niemand mogen zeggen dat ze meedoen, mogen ze wel een vertrouwenspersoon hebben. ,,Ik heb eigenlijk alle seizoenen van Wie is de Mol?, ook toen ik allang het huis uit was, samen met mijn moeder gekeken”, vertelt Jamie aan weekblad Privé.

Als de presentator de mol is, weet zijn moeder dat ook. Zal zij hem acteertips hebben gegeven?

 

Meer DenD