Dit is de bekende vriend van Lilian Marijnissen

Lilian Marijnissen
Door: DitjesenDatjes
21-03-2021

Lilian Marijnissen (35) heeft een teleurstellende week achter de rug. De fractievoorzitter van de SP verliest volgens de huidige peilingen maar liefst vijf van de veertien zetels. Een flinke klap voor Lilian. Gelukkig kan ze rekenen op de steun vaan haar partner, die net zoals Lilian ook een bekende Nederlander is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Feyenoord

De liefde van Lilian is niemand minder dan Bart Nolles. Hij is sportpresentator en -verslaggever en is vooral op RTL 7 te zien. Zo presenteerde hij Tour Du Jour en de Europa League. Bart is net zoals Lilian Feyenoord supporter en ze hebben elkaar dan ook in de Kuip ontmoet.

In 2019 bevestigde Lilian dat ze een relatie heeft met Bart, maar waarschijnlijk waren ze toen al een tijd bij elkaar. Na enige tijd besloten de twee samen te wonen in het huis van Lilian in het Brabantse Oss, maar dat verliep niet zo soepel. na een paar maanden verhuisde Bart naar Rhoon, dat vlakbij Rotterdam ligt. De woordvoerder van Lilian zei destijds dat de verhuizing voornamelijk door praktische redenen kwam. ,,Lilian woont doordeweeks in Den Haag, dus Bart en zij hebben voor deze oplossing gekozen en dat werkt prima.” De relatie van Bart en Lilian zou niet verbroken zijn.

Jan Slagter

In 2017 ging er een bizar gerucht rond over een relatie tussen Jan Slagter, die 31 jaar jonger is, en Lilian. De twee zouden elkaar hebben leren kennen via de landelijke protestactie Red de Zorg waarvoor Lilian Jan interviewde. Vervolgens begonnen ze elkaars tweets te retweeted en reageerden op elkaars berichten. Jan en Lilian hebben de relatie nooit bevestigd.

Meer DenD