Dit is de beroemde opa van Gaby Blaaser

Gaby Blaaser

Tegenwoordig is Gaby Blaaser vooral bekend van haar erotische kiekjes die ze op Instagram plaatst. Het lijkt voor haar niet bloot genoeg te kunnen. Maar weinigen weten dat Gaby haar carrière is begonnen als actrice in onder andere de jeugdserie Spangas. Daarmee trad ze in de voetsporen van haar beroemde grootvader. 

Orkestbak

Ze heeft hem nooit goed gekend, want toen Gaby twee jaar oud was overleed haar opa Jan Blaaser. De acteur speelde onder andere in Keetje Tippel, Ciske de Rat en Zeg ‘ns Aaa. Hij overleed op 65-jarige leeftijd aan een hartaanval. ,,Ik heb hem nooit echt gekend”, zegt Gaby tegen weekblad Story. ,,Mijn vader heeft wel veel over hem verteld en videobanden laten zien. En ik heb gehoord dat mijn opa in Carré ooit in de orkestbak is gevallen.”

Hoewel Gaby dus weinig herinneringen aan haar opa heeft, is ze wel erg geïnteresseerd in zijn leven en in zijn oud-collega’s. In 2009 was ze te zien in de RTL-serie Zeg ‘n Aaa en speelde ze samen met Carry Tefsen, die jaren geleden ook acteerde met Jan Blaaser. ,,Dat was heel bijzonder. Ik weet zeker dat opa toen heeft meegekeken, en nog steeds meekijkt.”