Dit is de bijnaam van Archie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Veel leden van het Britse Koningshuis hebben een bijnaam. Hoewel Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan Markle pas een paar weken oud is, heeft Harry nu al een hele schattige bijnaam voor hem bedacht. Hij zou namelijk in het openbaar zijn zoon vaak ‘mijn kleine jongen’ noemen.

Kinderen

Hij noemde kleine Acrhie ‘mijn kleine jongen’ in het Oxford’s Children’s Hospital, toen een jongen hem een blauwe ballon gaf voor Archie. Prins Harry heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag vader wilde worden. Hij heeft zich altijd ingezet voor het welzijn van kinderen en is meerdere malen gefotografeerd terwijl hij met kinderen aan het sporten of spelen was.

‘Sausage’

Britten zijn benieuwd naar welke andere bijnaam Archie zal krijgen. Koningin Elizabeth heeft een hele bijzondere. Zij wordt door haar familieleden ‘Lilibet’ genoemd en haar man Philip is ‘Sausage’. De kleinkinderen van Elizabeth noemen haar ‘Gan-gan’.

Ook William en Harry hebben bijnamen. William wordt vaak ‘Steve’ genoemd. Dat is de naam die hij gebruikte tijdens zijn studententijd in Schotland. Zijn jongere broertje heeft de bijnaam ‘Spike’, maar wordt door Meghan vaak aangesproken met ‘Hazza’.

 

 

Tags

ArchiebijnaamBritse koningshuisKinderenmeghan marklePrins HarrySchattigZoontje

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie