Dit is de broer van Frank Dane en Robert Jensen

Frank Dane
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Robert Jensen en Frank Dane zijn broers. Dat probeerde Dane nog even te verbergen door een andere achternaam te gebruiken, maar door hun uiterlijk legden mensen toch al snel de link. De twee hebben nog een broer, die als twee druppels water op Robert en Frank lijkt.

Professioneel optimist

Daan Jensen is de oudste van de drie broers. Net zoals zijn bekende broers heeft ook hij een half lang kapsel. Maar Daan lijkt ook op een andere manier op hen. Hij hoeft niet op televisie of op de radio, maar houdt er wel van om voor een groot publiek te spreken en veel mensen te raken. Hij is namelijk schrijver, tennis trainer en mental coach.

‘Geen oog voor obstakels’

,,Eigenlijk wordt ik dagelijks wel aangesproken op mijn broers”, zegt Daan in een interview met Veronica Magazine. De bekendheid van zijn broers heeft niet zoveel veranderd aan de onderlinge band. ,,We zijn er voor elkaar als het ertoe doet”, laat Daan weten. ,,Eigenlijk hebben we het, heel grappig, nooit over onze carrières. We delen ons privéleven natuurlijk wel en we hebben veel gemeen in hoe we in ons werk staan. Zo hebben we geen van drieën oog voor obstakels.”

Op zijn Facebookprofiel noemt hij zichzelf ‘professioneel optimist’. Vanaf deze maand is zijn boek ‘Reset je mindset’ te koop, waarin hij het heeft over het belang van psychisch gezond zijn.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=116960483018367&set=ecnf.100041132468151&type=3&theater

 

Tags

BROERSFRANK DANEROBERT JENSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck