Dit is de doodsoorzaak van kleindochter Robert Kennedy

Door: Ditjes en Datjes
02-11-2019

Afgelopen zomer overleed Saoirse Kennedy Hill op wel hele mysterieuze wijze. De kleindochter van Robert F. Kennedy werd maar liefst 22 jaar. Er hing een groot vraagteken boven haar overlijden maar inmiddels heeft de lijkschouwer de doodsoorzaak bevestigd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Drugs

Op 1 augustus kwam Saoirse Kennedy Hill om het leven. De politie van Massachusetts heeft bevestigd dat de oorzaak hiervan een overdosis aan drugs is geweest. Uit onderzoek blijkt dat de 22-jarige verschillende kalmeringsmiddelen in haar bloed had zoals diazepam en nordiazepam. Daarnaast is er ook methadon, fluoxetine, norfluoxetine en alcohol in haar bloed gevonden. Kennedy Hill werd in het familiehuis in Hyannis Port aangetroffen en daarna direct naar het ziekenhuis gebracht. Kort daarna werd al bevestigd dat ze was overleden.

Depressie

Voor sommigen was dit toch geen verrassing, aangezien Saoirse altijd open is geweest over haar depressies. ,,Ook al was ik vooral gelukkig als kind, ging ik gebukt onder periodes van diep verdriet die voelden als rotsblokken op mijn borst” liet zij in het verleden weten. ,,Mijn depressie begon in het begin van mijn middelbare schooltijd, en zal de rest van mijn leven bij me blijven” aldus een ongelukkige Saoirse. Ook werd na haar overlijden bekend dat de familie al maandenlang probeerde om Kennedy Hill te laten behandelen tegen de depressies.

Familie

De 91-jarige Ethel Kennedy is de oma van Saoirse en de weduwe van Robert F. Kennedy, die vermoord werd in 1968. In Los Angeles werd Robert F. doodgeschoten door een boze Palestijn vanwege de steun die hij gaf aan Israël. Zo’n vijf jaar daarvoor werd zijn broer John F. Kennedy, toenmalig president van de Verenigde Staten, in Dallas doodgeschoten.

 

Meer DenD