Dit is de geheime vriendin van Toine

Toine van de Peperstraten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Toine van Peperstraten is weer gelukkig in de liefde! De 52-jarige maakte onlangs bekend een vriendin te hebben, maar wilde haar identiteit niet onthullen. Dat is nu toch gebeurd!

‘Eerste lange vakantie’

Het gaat om de blondine Renate Bommer, die werkt als kapster en visagiste. Het prille paar vierde de afgelopen weken vakantie op het het Griekse eiland Mykonos.

Toine postte een aantal foto’s van hem en zijn vriendin op Instagram en Renate blijkt zelf ook actief te zijn op sociale media. Zij plaatst net zoals haar vriend heel wat zwoele vakantiekiekjes.

Dat de twee het erg naar hun zin samen hebben gehad, bevestigt Toine aan weekblad Story: ,,Renate en ik hebben een heerlijke vakantie samen gehad. Dit was onze eerste lange vakantie samen. We zijn wel eerder samen weg geweest, maar nooit langer dan een paar dagen.”

De twee leerden elkaar een jaar geleden kennen via gemeenschappelijke vrienden. ,,Veel mensen denken dat we elkaar via het vak hebben leren kennen”, zegt Toine. ,,Maar dat  niet zo. Ik doe wel eens wat voor tv, maar maar ik ben voornamelijk actief in de modewereld.”

Kinderen

Toine Heeft twee kinderen, Diederick (20) en Katrien (17) uit zijn huwelijk met Martine Willekens. Ook Renate heeft twee kinderen rond diezelfde leeftijd. ,,Als de tijd rijp is, gaan onze kinderen elkaar ontmoeten.”

https://www.instagram.com/p/CD-rVl7lc1U/?igshid=12l53x4ny89bl

Tags

GEHEIMTOINE VAN PEPERSTRATENVERLIEFDVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck