Dit is de grote droom van winnares van Heel Holland Bakt

Door: DitjesenDatjes
04-02-2019

Korporaal bij de Marine Anna heeft Heel Holland Bakt gewonnen. De 29-jarige is bezig met een bakboek en geniet nog even van haar overwinning. Maanden moest ze het nieuws geheim houden en eindelijk mag ze het niet van de daken schreeuwen. Vandaag vertelt Anna dat HHB winnen niet haar enige droom is….

Passies

,,Het is een grote droom om voor mezelf te beginnen”, zegt de Korporaal tegen Omroep Max. ,,Het is een grote droom om iets voor mezelf te beginnen. Het liefst start ik een lunchroom.” Gelukkig zegt Anna meteen daarna dat ze het erg naar haar zin heeft bij de Marine, dus dat ze niet meteen weggaat. ,,Als ik maar bezig kan zijn met mijn passies, dan is het goed.”

Komend voorjaar kunnen de echte fans van Anna losgaan in de keuken. Op 28 mei komt namelijk haar bakboek uit, waarin onder andere al haar baksels die ze gemaakt heeft in HHB staan. Tot nu toe hebben alle winnaars van het programma een bakboek gemaakt. Zo bracht de winnaar van vorig jaar, Hans Spitsbaard, het boek ‘Leer Bakken met Hans’ uit.

Meer DenD