Dit is de jongere opvolgster van Selma en Gallyon

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De twee vijftigers Selma van Dijk en Gallyon van Vessem moesten vorige maand afscheid nemen van Hart van Nederland. Hun opvolgster is zeventien jaar jonger én heeft Marokkaanse roots.

Leeftijd

Toen bekend werd dat Selma en Gallyon verplicht moesten stoppen met Hart van Nederland, vonden veel kijkers dat absoluut niet leuk. Zij zijn al jaren gewend om naar de twee blondines te kijken en vonden daarnaast dat het wel heel toevallig is dat ze allebei eruit moeten nu ze vijftig jaar oud zijn.

Bijdrage

Hun vervanging is een stuk jonger. De 33-jarige Siham Raijoul neemt namelijk het stokje over. Zij werkte onder meer bij Omroep Brabant en recent bij de NOS voor het Jeugdjournaal. ,,Bij Hart van Nederland krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als journalist en presentator”, laat de vrouw weten. “Ik ga me bezighouden met het journalistieke proces op de redactie, het maken van verhalen en presenteren. Dingen die ik heb gedaan bij het NOS Jeugdjournaal en straks bij Hart van Nederland ga doen voor een nieuw publiek. Ik hou van nieuws en van verhalen die mensen vertellen en dit komt allemaal samen op mijn nieuwe plek. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

De hoofdredacteur van Hart van Nederland, Marc Veeningen, is blij met de komst van Siham. Hij vindt dat Siham een waardevolle bijdrage kan leveren aan het programma.

Tags

GALLYON VAN VESSEMHART VAN NEDERLANDLEEFTIJDONTSLAGENSELMA VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck