Dit was de levensbedreigende operatie van Kelly

Door: Tanja Brouwer
12-06-2019

Vorige week was vriend en vijand in rep en roer toen Kelly van der Veer een beangstigend berichtje op Facebook postte. De transgender schreef dat ze geopereerd moest worden en dat ze niet zeker wist of ze ooit nog wakker zou worden. Waarom ze onder het mes moest, wilde ze niet zeggen. Inmiddels is Kelly geopereerd, gewoon weer wakker geworden én vertelt ze iets meer over de mysterieuze post.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Implantaten

Op haar Facebookpagina postte Kelly na de operatie foto’s van zichzelf waar haar borsten en billen nogal prominent opstaan. Daardoor dachten veel mensen dat ze opnieuw implantaten in haar billen had laten zetten of dat ze haar borsten nog een keer had laten vergroten. Dit is echter niet waar. ,,Serieus, mensen denken dat ik mijn billen het laten opspuiten laatst?”, reageert Kelly verontwaardigd op Facebook. ,,Nou, dat is al tien jaar geleden gebeurd. Wel kan ik zeggen dat ik mijn implantaten van mijn borsten noodgedwongen vervangen moesten worden. En nogmaals, wat daar de oorzaak van was blijft privé.”

Meer DenD