Dit is de nieuwe Jan Smit!

Door: Ditjes en Datjes
21-07-2019

Het Nederlandse multitalent Martijn Stoffers (29), geboren en getogen in Nunspeet, is razend populair geworden in Duitsland. Lid van de geliefde boyband Feuerherz gaat sterren zoals Jan Smit en Eloy de Jong achterna.

Multitalent

Zingen, dansen, acteren, presenteren én hij is model. Martijn Stoffers, in Duitsland beter bekend als Matt, is een grote ster is de schlagermuziek. Alhoewel zijn Duits erg slecht was, spreekt hij de taal nu vloeiend. ,,Ik had Duits op school gehad maar dat was niet helemaal mijn ding” vertelt hij aan Privé. ,,Mijn gebrekkige uitspraak van de Duitse taal kwam kennelijk bij de Duitse auditie-commisie nogal charmant over.” Nu spreekt Matt accentloos Duits. ,,Net zo goed als Jan Smit” zegt hij.

Jaloers op Sylvie Meis

Naast Jan Smit is Eloy de Jong ook niet weg te slaan op het schlagerpodium. Nog een Duitse celebrity van Nederlandse bodem is natuurlijk Sylvie Meis, waar Stoffers overigens jaloers op is. ,,In de meest ideale situatie reis ik heen en weer maak ik carrière in beide landen. Net als Sylvie Meis” zegt hij tegen Duitslandnieuws.

Getrouwd met zijn werk

Verliefd, verloofd of getrouwd? ,,Happy single!” antwoordt Matt aan Privé. Hij zegt dat het op dit moment onmogelijk is om een relatie aan te gaan met iemand. ,,Nu ben ik even getrouwd met mijn werk!”

Meer DenD