‘Dít is de nieuwe liefde van Ellemieke Vermolen’

Ellemieke heeft een nieuwe liefde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ellemieke Vermolen zou na de breuk met Sergio Herman weer het geluk in de liefde hebben gevonden. Volgens geruchten is dít de nieuwe vriend van Ellemieke…

,,Bronnen melden aan ons dat Ellemieke Vermolen, de ex van Sergio Herman, weer gelukkig is in de liefde”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Ze heeft momenteel een relatie met Baptist de Pape.”

Samen gespot

Hoe lang de twee al een relatie hebben is niet bekend, maar vorige maand zijn ze samen naar een zogenoemde ‘cacao ceremonie’ geweest. In een filmpje op Instagram wordt zowel Ellemieke als Baptist getagd. Dat de twee dezelfde interesses hebben is dus wel duidelijk.

Sergio Herman

Ellemieke en Sergio gingen in 2021 na een huwelijk van twaalf jaar uit elkaar. De breuk was heftig, al helemaal toen bleek dat Sergio snel weer een nieuwe liefde had gevonden. Slechts vier maanden na de scheiding met Ellemieke kwam er naar buiten dat hij samen was met de Vlaamse Chanel Joppart. Inmiddels is die relatie gestrand.

Nieuwe liefde

In maart vorig jaar vertelde Ellemieke dat ze weer openstaat voor een nieuwe liefde. In de podcast 30 minuten rauw van Ruud de Wild benadrukte ze dat ze ‘heel goed alleen kan zijn’, maar dat het gemis van een man er wel is. ,,Op een gegeven moment ben je gewoon weer toe aan een leuk iemand in je leven.”

Tags

ELLEMIEKE VERMOLEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck