DIT is de nieuwe liefde van First Dates-Victor

nieuwe lifde Victor First Dates
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Victor Abeln, de barman van First Dates, ziet dagelijks pril liefdesgeluk op de set. Maar gelukkig heeft ook hij inmiddels weer de liefde gevonden. De vonk sloeg meteen over en de twee zijn zelfs al toe aan de volgende stap.

De sympathieke First Dates-barman liet eind vorig jaar al weten dat hij aan het daten is. ,,Ik heb een hele leuke dame leren kennen”, zei hij destijds in gesprek met Shownieuws. De vonk sloeg meteen over. ,,Ik ging naar Curaçao en zij kwam later ook. We kenden elkaar net zo’n twee weken.”

Meteen verliefd

Hoewel Victor toen al zei dat ze er ‘vol voor gaan’, wilde hij niet zeggen wie de dame is. Maar toen hij afgelopen weekend op de rode loper verscheen, had hij zijn vriendin aan zijn zijde staan. Zijn nieuwe liefde heet Renee Boertje en komt uit Amsterdam.

,,Het is echt een fantastische man”, vertelt Renee in gesprek met Shownieuws. ,,Ik was meteen verliefd op het moment dat ik hem zag.”

‘We groeiden uit elkaar’

Victor zette in de zomer van vorig jaar een punt achter de relatie met zijn toenmalige vriendin. In januari 2019 werd de ziekte MS bij haar vastgesteld en daar hadden de twee het erg moeilijk mee. ,,Maar dat is niet de reden dat het voorbij is tussen ons. We groeiden uit elkaar”, zei hij destijds in gesprek met Veronica Superguide.

Huizenjacht

De barman had er veel verdriet van, maar wist dat het de goede keuze was. Gelukkig kwam hij een aantal maanden Renee tegen. De twee zijn zo verliefd, dat ze zelfs al toe zijn aan de volgende stap in hun relatie. Ze willen graag samen gaan wonen en zijn op huizenjacht. ,,We zijn al voorzichtig aan het kijken.”

Tags

FIRST DATESNIEUWE LIEFDENIEUWE VRIENDINVICTOR ABELN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck