Dit is de nieuwe vriend van Gordon

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gordon heeft weer een nieuwe vriend. Hoewel hij er deze keer zelf opvallend weinig over zegt, wil zijn nieuwe vlam wel praten met de media. Hij vertelt zijn naam, woonplaats en zijn leeftijd. Vooral dat laatste is erg opvallend.

Twee

De presentator heeft er nooit een geheim van gemaakt op jongere mannen te vallen, maar deze keer zit er maar liefst 26 jaar leeftijdsverschil tussen! Gordon is vijftig jaar oud, en zijn nieuwe liefde nog maar 24. Het gaat om model Ryk du Preez uit Kaapstad. Aan weekblad Story vertelt hij hoe hij Gordon heeft ontmoet: ,,Ik was samen met mijn tweelingbroer op stap en toen Gordon ons zag, vloog hij op ons af. ‘Wow, er zijn twee van jullie’, riep hij, waarna we aan de praat raakten. Mijn broer is hetero, vandaar dat Gordon de meeste interesse had in mij. Het klikte al vrij snel tussen ons.”

Hoewel de twee elkaar pas een maand geleden hebben ontmoet, heeft Gordon Ryk al aan veel vrienden voorgesteld. ,,Gordon heeft me laten overvliegen uit Kaapstad. Ik heb een aantal nachten bij Gordon doorgebracht en ben voorgesteld aan veel van zijn vrienden en familieleden.” Ze zijn zelfs al samen naar een gala geweest. Pas daar kwam de Zuid-Afrikaan erachter hoe beroemd Gordon hier is. ,,Iedereen lijkt hem te kennen!.”

Gordon en Ryk willen graag de jaarwisseling samen vieren. Daarom gaat Gordon eind december naar Zuid-Afrika.

https://www.instagram.com/p/Bqo25a3FZBt/

 

Tags

GordonpartnerRykVriendZuid-Afrika

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie