DIT is de nieuwe vriend van Leontine

Dit is de nieuwe vriend van Leontine
Door: Charlotte Wijnen
04-10-2022

Er wordt al een tijdje gefluisterd dat Leontine een nieuwe vriend heeft en nu is er eindelijk een naam bekend. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het om een miljonair uit Waalwijk.

Na alle ophef rond haar ex-man Marco Borsato, lijkt Leontine eindelijk weer te stralen. Het zorgt al een tijdje voor allerlei geruchten, want wie is de man die haar weer zo gelukkig maakt?

DIT is hem

Leontine wist haar nieuwe liefde de afgelopen tijd goed te verbergen, maar Yvonne Coldeweijer is er inmiddels achtergekomen wie haar nieuwe vriend is. Volgens de roddelkoningin gaat het om John Huijbregts, een miljonair uit Waalwijk.

,,Hoorde al een paar weken geleden dat ze een nieuwe vriend had, maar was er nog niet achter om wie het ging”, schrijft Coldeweijer op Instagram. ,,En nu eindelijk een spion die me kon vertellen dat Leo samen met deze John op een feest van een vriendin van John was die 50 werd.”

Geen nummers van Marco

Volgens Coldeweijer werd er op dat feestje van tevoren gevraagd om géén Marco Borsato te draaien, waarmee het duidelijk is dat Leontine haar ex-man niet meer wil horen en zien. Of ook Marco op de hoogte is van het liefdesleven van Leontine is niet bekend.

Meer DenD