DIT is de nieuwe vriendin van Renze Klamer

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Renze Klamer heeft nog maar net de breuk met zijn ex-vriendin Dhena verwerkt, of er is alweer een nieuwe liefde in zijn leven gekomen. De afgelopen tijd wordt hij voortdurend gespot met een dame genaamd Claire, en volgens geruchten hebben de twee al een relatie.

Renze en zijn toenmalige vriendin Dhena beëindigden afgelopen mei hun relatie. Ondanks dat de relatie nog pril was, leken ze het erg naar hun zin te hebben. Zo deelde Renze vorig jaar nog romantische kiekjes van hen samen op Curaçao.

Nu al een nieuwe vriendin?

Toch blijkt Renze geen last te hebben van liefdesverdriet, want inmiddels zou hij alweer een nieuwe dame aan de haak hebben geslagen. De afgelopen tijd is hij op verschillende plekken met Claire gespot.

,,Een paar dagen gelden waren ze beiden aanwezig bij Harry Styles en gisteren bij deze musical”, schrijft Juicechannel op Instagram, waarbij het kanaal foto’s van het uitje deelt.

Nét vrijgezel

Claire komt uit Nederland en is model. Op dit moment is ze in New York, waar Renze haar is komen opzoeken.

Net als Renze, is ook Claire nog maar een paar maanden vrijgezel. Op haar Instagram heeft ze een aantal maanden geleden een serie foto’s gedeeld waarin ze de breuk met haar voormalige vriend bevestigt. Ze waren ruim acht jaar samen.

Tags

Juicenieuwe vriendinRenze Klamerzien

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie