DIT is de nieuwe vriendin van Thomas Berge

Thomas gek op Russische Victoria
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Slechts een maand nadat Thomas Berge en Elianne Zweipfenning bekendmaakten uit elkaar te gaan, lijkt de zanger alweer een nieuwe vriendin te hebben. Het gaat om déze vrouw…

De auto van Thomas Berge werd eerder deze week bij het huis van een andere vrouw gezien. ,,Ik was gisteravond mijn hond aan het uitlaten, en ik zag dat Thomas Berge uitstapte”, vertelde een bron aan juicekanaal Realityfbi. ,,Vanochtend was ik toch wel benieuwd of de auto er nog steeds stond. En ja hoor, hij staat er nog steeds.”

Nieuwe vriendin

Volgens de bron gaat het om de nieuwe vriendin van Thomas. ,,Ik heb vernomen van een vriendin dat zij degene is met wie hij al een tijd, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact heeft. Deze foto heb ik zojuist gemaakt.”

Op de foto was te zien waar de auto van Thomas geparkeerd stond. De grote vraag is: wie is de nieuwe vriendin van de zanger? Volgens Realityfbi gaat het om Victoria, een make-up artist die in Eindhoven woont. Op haar website valt te lezen dat ze door heel Nederland klussen heeft voor onder meer tv, festivals, videoclips en shoots.

‘Elianne niet blij’

Volgens Realityfbi is Elianne ook op de hoogte van het nieuws. ,,Ze is op zijn zachtst gezegd not amused”, schrijft het kanaal. ,,We vermoeden echter dat zij gebonden is aan afspraken om niets te zeggen over deze situatie, anders komt ze in de problemen.”

Tags

ELIANNE ZWEIPFENNINGTHOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck