DIT is de opvolgster van Sylvie Meis

De opvolgster van Sylvie Meis meldt zich
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis lijkt een nieuwe opvolgster te hebben. Toen Matthijs de Ligt in München uit een privéjet stapte om een vijfjarig contract van 70 miljoen euro bij Bayern te tekenen, lag de focus niet op hem alleen, maar óók op zijn vriendin Annekee Molenaar.

Het is definitief: Matthijs de Ligt heeft Juventus verruilt voor Bayern München. De Ligt koos mede op advies van bondscoach Louis van Gaal voor Bayern

,,In het begin van de zomer heb ik mijn toekomst al besproken met Van Gaal”, aldus De Ligt in het Duitse Bild. ,,Hij had alleen maar goede woorden voor deze club. Hij prees de filosofie van Bayern München en zei tegen me: als je naar Bayern gaat, zul je het daar geweldig vinden.”

Ogen vallen direct op Annekee

En dat betekent dat Duitsland er na de scheiding van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis weer een Nederlands modellenkoppel bij heeft. Annekee, de vriendin van Matthijs de Ligt, heeft enorm veel weg van Sylvie.

Ondanks het feit dat De Ligt na Lucas Hernández de duurste aankoop in de geschiedenis van München is, vielen de ogen van de persfotografen niet alleen op hem toen hij uit de privéjet stapte, maar ook op zijn vriendin Annekee.

Veel overeenkomsten met Sylvie

Annekee ziet er altijd tiptop uit en staat onder contract bij tal van bekende modellenbureaus. De Duitse media vergelijkt haar met Sylvie: zo stond Annekee net als Sylvie model voor de lingerieketen Hunkemöller en is ze net zo actief op social media.

Ook Matthijs en Rafael hebben een hoop gemeen: de carrière van De Ligt kwam net als Van der Vaart van de grond bij Ajax.

Hoewel het nog niet bevestigd is dat Matthijs en Annekee naar München verhuizen, is de kans wel groot. De twee vestigden zich ook snel in Italië toen De Ligt bij Juventus speelde.

Tags

Annekee MolenaarMatthijs de LigtRafael van der VaartSylvie Meis

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie