Dit is de piepjonge vriend (24) van Bastiaan (50)

Bastiaan van Schaijk
Door: DitjesenDatjes
10-08-2020

Bastiaan van Schaik is weer gelukkig in de liefde. De stylist leerde online de 24-jarige Bennet Kruit kennen, die 26 jaar jonger is dan hij. Toen ze gingen appen bleek er desondanks een klik tussen hen beiden. Nu zijn ze alweer een paar maanden gelukkig samen. 

Liefdesverdriet

Het is een jaar geleden dat Bastiaan van Schaik erachter kwam dat zijn vriend Ramon, met wie hij wilde trouwen, verliefd was geworden op een andere man. Bastiaan had een tijd liefdesverdriet, maar was dit jaar weer toe aan een nieuwe romance. Hij ging op Tinder en dat leidde tot een ontmoeting met Bennet. ,,Daten in coronatijd is toch heel anders. Alle horeca was dicht dus afspreken in een cafeetje was er niet bij”, zegt Bastiaan tegen weekblad Story. ,,Uiteindelijk zijn we gaan wandelen, op anderhalve meter.” Inmiddels hebben ze besloten geen 1.5 meter afstand meer te houden en komen ze vaak bij elkaar over de vloer. 

Leeftijdsverschil

Het enorme leeftijdsverschil is voor Bastiaan en Bennet geen belemmering. ,,We zeggen juist tegen elkaar dat we tijdloos zijn.” Eerder had Bastiaan ook contact met een jongen die veel jonger was. ,,Ik heb nu een jongen van negentien in mijn leven, met wie ik het bijzonder leuk heb”, zei hij in november 2019. Dat is uiteindelijk geen serieuze relatie geworden.

View this post on Instagram

sun selfie 🤳🏻 ☀️

A post shared by Bennet Edwin Kruit (@bennetedwin) on

Meer DenD