DIT is de reden dat Harry niet bij de herdenking van prins Philip was

Dit is de reden dat Harry niet bij de herdenkingsdienst was
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een koninklijke expert is uit de school geklapt. Hoewel er werd beweerd dat Harry en Meghan niet aanwezig waren bij de herdenkingsdienst van prins Philip vanwege veiligheidsredenen, blijkt er een andere reden voor hun afwezigheid te zijn…

Harry en Meghan hebben bevestigd dat ze beiden dit weekend de Invictus Games in Den Haag zullen bijwonen, ondanks het feit dat ze de herdenking van prins Philip hebben afgewezen vanwege ‘veiligheidsproblemen’.

De échte reden

Maar koninklijke expert en auteur Robert Jobson beweert dat Harry’s afwezigheid in Engeland niets te maken heeft met de veiligheid, maar dat hij zich in Nederland gewild voelt. ,,In Den Haag zal hij worden gevierd”, legt hij uit in The Mirror. ,,Maar in Engeland, vooral met zijn eigen familie en met zijn boek in afwachting, wordt hij dat niet.”

In zijn boek zou Harry het uitgebreid gaan hebben over zijn lastige relatie met Camilla. Koningin Elizabeth maakte een dag voor haar 70-jarig regeringsjubileum bekend dat het haar ‘oprechte wens’ is dat Camilla koningin-gemalin moet worden zodra Charles koning wordt. En hoewel prins William achter die beslissing zou staan, is Harry het er niet mee eens. Voor hem zou er nooit een groter verraad geweest zijn dan zijn vader zijn moeder bedroog met Camilla.

‘Hij blijft weg’

Volgens Jobson is dat de échte reden dat Harry wegbleef bij de herdenking van prins Philip. ,,En daarom blijft hij ook weg”, benadrukt hij. En dat terwijl in Engeland net weer de hoop groeit dat Harry tijdens zijn bezoekje aan Nederland, ook even langs zal gaan bij zijn familie in Engeland.

De verjaardag van Elizabeth valt samen met de Invictus Games en Harry en Meghan zouden dus even op en neer kunnen vliegen om de jarige Elizabeth te verrassen met een heel bijzonder cadeau: de eerste ontmoeting met Lilibet.

Tags

HARRYHARRY EN MEGHANMEGHANPRINS HARRYPRINS PHILIP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck