Dit is de reden van breuk tussen Jennifer en Henry

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In De Luizenmoeder werden ze langzaam maar zeker verliefd op elkaar, en ook in het echte leven zijn ze ooit gevallen voor elkaars charmes. Helaas hield de relatie, die zes jaar duurde, tussen Jennifer Hoffman en Henry van Loon geen stand. De actrice vertelt nu in Volkskrant Magazine openhartig over waar het misging.

Sleur

,,Henry is iemand die mij het stuur in handen gaf. Dat is fijn, want wie stuurt bepaalt de richting. Maar ik heb iemand nodig die dat stuur soms ook van me overneemt, die mij duwt”, zegt Jennifer. Ze vertelt dat ze iemand nodig heeft die haar een keer meeneemt naar een nieuw restaurant en ervoor zorgt dat ze niet in een sleur komen.”

Natuurlijk hebben de twee ook gewoon een hele leuke tijd gehad samen. Eén eigenschap van Henry vond Jennifer altijd fantastisch: ,,Henry vind ik nog steeds de grappigste man op aarde. Dat is ook de belangrijkste reden dat we zo lang en zo goed samen waren. Hij maakte alles lichter, zelfs huishoudelijke klusjes.”

Kok

Inmiddels hebben Henry en Jennifer allebei een andere partner gevonden. Henry is samen met Jelka van Houten, de zus van Carice. Begin 2018 maakten ze bekend een koppel te zijn. Dat vonden sommigen snel, want pas eind 2017 ging de relatie tussen Jennifer en Henry uit.
Jennifer is gelukkig met kok Dorian, die geen idee had dat Jennifer bekend is in Nederland. Hij spreekt namelijk geen Nederlands en kijkt dus ook geen Nederlandse televisie.

Tags

BREUKDE LUIZENMOEDERHENRY VAN LOONJELKA VAN HOUTENJENNIFER HOFFMANLIEFDERELATIEVERKERING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck