Dít is de reden van de breuk tussen Thomas Berge en Elianne

Thomas is naast vrouw-met-kinderen-laten-barsten ook nog notoire vreemdganger
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Elianne Zweipfenning heeft op Instagram iets losgelaten over de breuk met Thomas Berge. In een bericht, dat ze inmiddels verwijderd heeft, vertelt ze de reden van de breuk…

,,May god bless cheaters with cheaters”, luidde het bericht van Elianne op Instagram. ,,Elianne heeft dit gisteravond gepost en weer verwijderd”, legt Yvonne Coldeweijer uit op haar juicekanaal. ,,Ze wil hiermee dus de suggestie wekken dat Chiel inderdaad is vreemdgegaan!”

Steun

Op haar Instagram kan Elianne op veel steun rekenen van volgers. ,,Heel veel sterkte hoor. Ik ken je niet maar ik wens je alle geluk toe en het komt echt weer goed. Neem zelf je regie. Met zo’n ex-partner kun je helemaal niks”, schrijft iemand.

Vreemdgegaan

Een andere volger vindt het niet nodig dat er slecht wordt gepraat over Thomas Berge. ,,Waarom slecht over Thomas terwijl hij wel zijn benen onder zijn kont liep voor haar…” Elianne kan zich niet langer inhouden en besluit te reageren. ,,Voor mij of voor degene met wie hij vreemdgaat?”, vraagt ze.

‘Hart in duizend stukjes’

Thomas en Elianne hebben samen twee kinderen: eenjarige zoon Saint en pasgeboren dochtertje Sky Méa. Elianne zag de breuk niet aankomen, weet Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin heeft een berichtje gelezen dat Elianne naar haar omgeving heeft gestuurd. ,,Ze zegt in het berichtje dat haar hart in duizend stukjes is gebroken. Heel sneu!”

Tags

THOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck