Dit is de valentijn van Tim Douwsma!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al een half jaar is Tim Douwsma stapelverliefd op een vrouw, maar pas vandaag, op Valentijnsdag, maakt hij bekend wie zij is. De 31-jarige zanger is verliefd op de Friese Elske (30)!

Bus

Al vijftien jaar kennen Tim en Elske elkaar. ,,Ik ken haar al mijn halve leven”, vertelt de zanger tegen De Telegraaf. ,,Ik was zestien, het was de tijd dat ik nog dacht gymleraar te worden en in Heerenveen het Cios deed.” Soms stapte Elske ook in de bus en toen al had Tim een oogje op haar. ,,Maar Elske had al een vriend en daardoor werd het niets.”

Droomvrouw

Vorig jaar kwamen ze elkaar tegen in Leeuwarden. ,,We besloten om eens af te spreken. het was in die prachtige nazomer dat we het water opgingen, sup paddling.” De vrienden van Tim beweerden al dat Elske dé vrouw voor hem was, en daar op het water kwam ook Tim erachter dat Elske zijn droomvrouw is. De twee maakten het nieuws niet zo snel bekend, want doordat Tim bekend is zou dat snel in de media komen. ,,Elske vindt het allemaal prima wat ik doe, maar voor haar hoeft de publiciteit niet zo.” Elske zit zelf niet in de showbizz. Zij heeft een eigen Sup Centre Fryslân en is dus vooral zomers erg druk.

Modellen

Eerder was Tim met model Stephanie Tency en ook was hij samen met Marrit Nicolai, die ook model is. In 2016 werd hij verliefd op Jessie Jazz Vuijk, voormalig Miss Nederland en model. Een jaar later gingen ze uit elkaar.

Tags

ELSKEGEHEIMTIM DOUWSMAVERLIEFDVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck