Dit is de vriend van Duncan….met wie hij niet wil samenwonen

Door: DitjesenDatjes
15-05-2019

De seksuele voorkeur van Duncan Laurence bleef lang geheim. Zelf was hij er nogal vaag over, maar nu is het eindelijk duidelijk: Duncan valt op mannen en één in het bijzonder. De Songfestivalkandidaat blijkt namelijk een relatie te hebben! De gelukkige is Gerco Derksen.

Harry Potter

Hoelang Duncan al een relatie heeft met de 27-jarige man, is helaas niet bekend. Wel maakt de zanger aan weekblad Story duidelijk dat hij niet van plan is nu al te gaan samenwonen met zijn vriend. ,,Het is fijn om in deze drukke fase in mijn leven een eigen plekje te hebben”, zegt Duncan, die onlangs is verhuisd naar een bovenwoning in Amersfoort. Zijn vriend woont momenteel in Deventer, in een woning waar hij erg trots op is.

Gerco presenteerde namelijk eerder deze maand zijn huis in de rubriek ‘Binnenkijken‘, in In de Buurt. Hij woont sinds een half jaar in een appartement in de Hanzestad, en heeft erg zijn best gedaan op het interieur. Zo heeft hij een groene bank, en staan er her en der groene planten. Groen is zijn lievelingskleur, zo vertelt Gerco. Verder heeft hij nog een sticker van Harry Potter boven zijn bed geplakt, een schilderijtje met Het Melkmeisje van Vermeer opgehangen en staat de oude kast van zijn opa en oma in de woonkamer.

Trots

Helaas zal Gerco zijn geliefde stulpje toch even moeten verlaten, want natuurlijk is hij bij het optreden van Duncan in Tel Aviv. ,,Hoewel hij liever niet in de publiciteit wil, zal hij daar niet onderuit kunnen. Maar hij is erg trots op me”, zegt Duncan over zijn vriend tegen Story.

 

Meer DenD