Dit is de vriendin van Marco Schuitmaker

Samantha Blanket is de vriendin van Marco
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Schuitmaker is al jaren gelukkig met zijn vriendin. Maar omdat ze niet in de spotlights wil, is het niet bekend met wie Marco samen is. Tot nu, want DenD is erachter gekomen wie zijn vriendin is!

Door het grote succes van Engelbewaarder werd Marco in één klap bekend. ,,Ook het leven van mijn vriendin is erdoor veranderd”, vertelde hij eerder deze week aan De Telegraaf. ,,We moeten daar allebei een weg in vinden, maar we kennen elkaar heel goed we praten erover. Vertrouwen is een groot ding tussen ons en ik ben nuchter. Ik laat me niet gek maken. Niks is fijner dan als je thuiskomt en ook het gevoel hebt dat je thuis bent.”

Dit is de vriendin van Marco

Wie zijn vriendin is houdt Marco geheim, omdat zijn vriendin niet in de spotlights wil. Op zijn Instagram en Facebook is dan ook geen foto van het koppel te vinden. En dat terwijl zij wél foto’s van haar en Marco op social media plaatst. ,,Van harte gefeliciteerd!”, schreef Samantha Blanket vorig jaar nog op Facebook bij een foto van haar en Marco. Op haar pagina valt te lezen dat ze sinds april 2020 een relatie hebben.

Realityserie

Alleen op Spotify is Engelbewaarder inmiddels al 53 miljoen keer beluisterd. En vanwege dat succes krijgt Marco allerlei aanbiedingen, waaronder een realityserie. ,,We zijn er natuurlijk wel over aan het nadenken, maar we weten vooralsnog niet of we dat willen gaan doen”, reageerde Marco onlangs voor de camera van Shownieuws. ,,Wellicht dat we dat ooit eens overwegen, maar voor nu weet ik het nog niet. Het is nogal privacy wat je gaat laten zien; dat doe je natuurlijk niet alleen. Daar moeten andere mensen ook belang bij hebben.”

Volgens Evert Santegoeds ligt het probleem bij zijn vriendin. ,,Ik zie wel een probleem, want tot nu toe hebben we niet één keer zijn vriendin gezien. Ik heb dat in het blad een keer laten zien. Eén foto bestaat er van hen samen. Zij wil dat helemaal niet. Ja, dan valt het volgens mij af, een reallifesoap.”

Tags

MARCO SCHUITMAKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck