‘Is dit de vrouw die prins Bernhard verleidde?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vorige week werd prins Bernhard door Privé in de kroeg gefotografeerd. Te zien was dat hij het heel gezellig had met een vrouw, maar dat was niet prinses Annette. Het weekblad heeft achterhaald wie de blonde vrouw is. Volgens hen gaat het om Hella Huisinga (35).

Beroemdheden

Hoewel de foto’s in Privé vorige week erg vaag waren, schrijft het weekblad vol overtuiging over de partyplanner uit Laren. Volgens het blad weet Hella precies hoe het er in het showbizzwereldje aan toegaat. Ze is namelijk een tijdje opmerkelijk veel naast de zijde van Jort Kelder gezien, en ze heeft de bruiloften van onder andere Xander de Buisonjé, Peter van der Vorst en Amanda Balk georganiseerd.

Dat ze is gefotografeerd, en in een tijdschrift is verschenen, zal ze waarschijnlijk niet erg vinden. Wie naar haar Instagram kijkt, ziet dat Hella niet bang is voor de camera. Sterker nog: ze houdt van ‘in the picture’ staan! Ze post foto’s die niet onderdoen voor de posts van Sylvie Meis.

Onzinverhaal

Prins Bernhard heeft vlak na het uitkomen van de foto’s vorige week een korte reactie gegeven. Hij zegt dat hij niets uit te leggen heeft aan zijn vrouw Annette, en bestempelt het artikel als ‘een onzinverhaal’. Een verklaring voor wat hij met Hella in de kroeg deed, heeft hij niet gegeven.

 

https://www.instagram.com/p/Bs5_fCOAgV4/

 

Tags

DATEINSTAGRAMKROEGPRINS BERNHARDPRIVEVRIENDINVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck