DIT is de woning van ‘kantoortijger’ Danny Froger

Door: Lies Jansen
10-05-2021

Zanger Danny Froger heeft gedurende de coronapandemie gekozen voor een carrièreswitch. De 33-jarige zoon van René Froger heeft nu namelijk een kantoorbaan. De website BekendeBuren deelt nu enkele kiekjes van de Gooische woning van deze ‘kantoortijger’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tonnen

Danny woont samen met zijn vriendin Ann en dochtertje Fallon in het Gooische plaatsje Huizen. Hier kocht de zanger voor iets meer dan drie ton een huis, bestaande uit vier slaapkamers. Voor het bedrag van 325.000 euro heeft Danny een luxe open keuken met allerlei inbouwapparatuur, vier slaapkamers verdeeld over drie woonlagen en een ideale locatie met het winkelcentrum op steenworp afstand. Dat maakt de website BekendeBuren duidelijk.

Benieuwd naar het huis? Bekijk de foto’s via deze link. 

Kantoorbaan

De zanger heeft tijdens de coronapandemie gekozen voor een carrièreswitch. Gezien Danny een streep moest zetten door alle geplande optredens, koos de zanger voor een kantoorbaan. In Koffietijd vertelde Danny over zijn werk als online content-specialist voor een hardware bedrijf. Het is volgens de zoon van René heus niet enkel en alleen een geldkwestie. Hij vindt het namelijk erg lastig om stil te zitten. ,,Ik kan sowieso niet zo goed stilzitten en na twee weken thuis op de bank te zitten had ik zoiets van: dit is echt verschrikkelijk. Ik had iedere serie inmiddels wel gehad. Ik moet wat om handen hebben en doen. Dit kwam, geluk bij een ongeluk, op mijn pad en ik moet eerlijk zeggen: ik vind het echt te gek om bij zo’n mooi bedrijf te mogen werken”, aldus Danny in Koffietijd. 

Meer DenD