Dit is de workout van Yolanthe

Yolanthe Cabau te dik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De rollade, gourmetschotel en stapel kerstkransjes zijn weer opgegeten en menig Nederlander zal aarzelend voor de weegschaal hebben gestaan gisteren en vandaag. Yolanthe Cabau van Casbergen pakt de kerstkilootjes meteen aan, en werkt zich in het zweet in de sportschool.

Buik, benen, billen

Hoewel Yolanthe er nog even afgetraind en strak uitziet als voor de kerstdagen, neemt ze zichzelf toch flink onderhanden in de sportschool. Op Instagram deelt ze haar hele work-out routine, en die is nogal uitgebreid. Ze begint namelijk met een oefeningen voor haar buik en benen, gaat daarna verder met een oefening die haar benen en vooral haar billen strak maken en heft daarna twee gewichten met haar armen.

Hoewel ze laat weten dat haar benen erg moe zijn, gaat ze vervolgens toch nog door met squats waarbij ze een zwaar gewicht op haar schouders heeft gelegd.

Stiefzoon

Yolanthe doet al deze oefeningen in een sportschool in Los Angeles, waar ze samen met haar zoontje Xess Xava woont. De kerstdagen kon ze dan ook niet vieren met haar ex-man Wesley, die de vader is van zoontje Xess Xava. Een paar maanden geleden was ze nog wel in Nederland. Toen ging ze op bezoek bij haar zus Xelly en zag ze Jessey Sneijder, de oudere zoon van Wesley Sneijder die lange tijd de stiefzoon was van Yolanthe.

Tags

LICHAAMSTRAKWORKOUTYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck