Dit is het geboortekaartje van Fender, zoon van Roxeanne:

Roxeanne Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Roxeanne Hazes heeft een week na haar bevalling weer van zich laten horen en is uiteraard nog steeds in de wolken met zoontje Fender.

De bijzondere naam van het zoontje past precies bij het ontwerp van het geboortekaartje dat Roxeanne vandaag deelde op haar Instagram.

Surfpunk flyer

‘Fender vroeg en kreeg een surfpunk flyer,’ schrijft Roxeanne in haar post. Het geboortekaartje is stoer. Op het kaartje valt te lezen dat Fender om 05:49 uur ter wereld kwam. Hij was toen 52 centimeter lang en woog 3380 gram.

Roxeanne heeft zoals elke nieuwe moeder de afgelopen week in een emotionele rollercoaster heeft gezeten. ,,Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement. De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij,” schrijft ze.

,,Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.”

 

https://www.instagram.com/p/BlVLZ0YBfyy/

Tags

FENDERROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck