Dit is het grote verdriet van Britt Dekker

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Verdrietig nieuws voor Britt Dekker. De presentatrice heeft gisteren afscheid moeten nemen van haar jonge paard Patton. De situatie van het veulen verslechterde sinds afgelopen woensdag. Zelfs hulp van de allerbeste artsen en alternatieve geneeskunde mocht niet baten.

Patton kon sinds woensdag niet meer opstaan. Zijn zenuwstelsel bleek zodanig beschadigd te zijn dat hij nooit meer normaal zou kunnen lopen. ,,We hebben er alles aan gedaan om de situatie te verbeteren. Het liefste zoek je net zo lang door tot je je laatste euro verspild hebt als dat nodig zou zijn voor een herstel en een leuk paardenleven voor hem. Alleen dit zou nooit meer mogelijk zijn, dus in het belang van Patton hebben we hem zojuist moeten laten gaan”, schrijft een verdrietige Britt op Instagram. Het paard moest de opvolger worden van ‘Talpaard’ George. Patton was pas twee jaar oud.

Hulp van volgers

Dit weekend vroeg Dekker nog hulp en tips aan haar volgers op Instagram. Ze was ten einde raad. ,,Al jullie gedachtes en informatie zijn welkom.” Er kwamen bijna tweeduizend reacties binnen onder het bericht, maar toch moest de presentatrice gisteren deze moeilijke beslissing nemen.

Tags

AFSCHEIDBRITT DEKKERGEORGEPAARDVEULEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck