‘Dit is het liefdesnestje van André en Bridget’

Huis Bridget
Door: DitjesenDatjes
12-11-2019

Bridget Maasland (45) kondigde afgelopen weekend aan haar verjaardagsgasten aan een nieuwe liefde gevonden te hebben. De gelukkige is de 20 jaar jongere André Hazes. De zanger werd gisterochtend gefotografeerd bij de woning van Bridget. De vraag is: wat speelde zich allemaal af in het appartement van de blondine?

Hoewel Bridget bij hoog en laag beweert pas een week te daten met André, lijkt ze dat zelf te ontkrachten door aan haar verjaardagsgasten het nieuws over haar nieuwe liefde te vertellen. De kans is dus groot dat de zanger al meerdere malen op bezoek is geweest in haar Amsterdamse appartement.

Eind 2018 kocht Bridget een appartement voor iets meer dan een miljoen euro, dat weet Bekendeburen. Het totale woonoppervlakte bedraagt 153 vierkante meter en er zijn drie slaapkamers. Eén daarvan is voor haar zoon Mees, die ook een eigen badkamer heeft.

Kinderen

André woont al een paar maanden niet meer in de echtelijke villa. Hij woont in een huisje vlakbij zodat hij zijn zoontje nog wel genoeg kan zien. André en Bridget hebben laten weten dat ze het rustig aan willen doen en verder willen onderzoeken of het wat kan worden. Zeker omdat ze allebei een kind hebben.

Terwijl André zijn nieuwe liefde onderzoekt, zit Monique thuis met hun zoontje. Zij kreeg via een appje van André te horen dat hij verliefd is op een ander.

Meer DenD