Dit is het liefdesnestje van Maxime en Leroy

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Maxime Meiland keert terug naar Noordwijk. Bekendeburen weet dat zij daar samen met haar vriend Leroy een luxe twee-onder-een-kapwoning heeft gekocht.

Wennen

Door problemen met de gemeente zijn Maxime Meiland en haar vriend Leroy versneld op zoek gegaan naar een woning om daar te kunnen gaan samenwonen. Dat voor Martien en Erica wel even wennen zijn, want Maxime en kleindochter Claire hebben jaren bij hen in het kasteel in Frankrijk gewoond en ook een tijd in Hengelo.

Leroy verkocht zijn appartement in Hoofddorp met een mooie winst en dat geld kan hij nu besteden aan hun nieuwe optrekje. Maxime en Leroy zouden de woning hebben gekocht voor een prijs van 729.000 euro.

Twee badkamers

Hiervoor krijgen zij een prachtige woning met een woonoppervlakte van 139 vierkante meter. In totaal hebben de tortelduifjes de beschikking over vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan het stel in de prachtige luxe keuken, die niet alleen voorzien is van diverse inbouwapparatuur maar ook een kookeiland heeft. Het huis is totaal gerenoveerd, dus eigenlijk kunnen Maxime, dochtertje Claire en Leroy er zo in trekken. Claire kan zich ook lekker uitleven in de achtertuin van tachtig vierkante meter.

Het parkeren van de auto is ook makkelijk, want ze beschikken over een eigen garage waar plaats is voor 1 auto. Ook op de oprit kan een auto worden geparkeerd.

Heerlijk is verder dat hun optrekje op een steenworp afstand is gelegen van het strand en de duinen. Daar kunnen ze heerlijke wandelingen maken.

Blije buren?

De vraag is natuurlijk: zullen de buren blij zijn met de komst van het beroemde koppel?

Klik hier om foto’s van de woning te bekijken.

Tags

GEKOCHTLEROYLIEFDESNESTJEMAXIMEMEILANDVRIENDWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck